<noframes id="ltp7x"><output id="ltp7x"><noframes id="ltp7x">
<dl id="ltp7x"></dl>
<video id="ltp7x"></video>
<dl id="ltp7x"><delect id="ltp7x"></delect></dl>
<video id="ltp7x"><delect id="ltp7x"></delect></video><dl id="ltp7x"></dl>
<dl id="ltp7x"><output id="ltp7x"></output></dl>
Mesin Nglereni Laser, Mesin Ukiran Laser, Mesin Laser Galvo - Laser Emas

Mesin Nglereni Laser CO2

Goldenlaser - Produsen lan Pemasok Mesin Laser CO2 Industri

Goldenlaser khusus solusi laser kanggo ngolah bahan non-logam ing bidang kain industri, otomotif & penerbangan, mode & klambi, cetakan digital, kulit & sepatu, industri kain tapis, pariwara, lsp.

Kita nyedhiyakake Mesin pemotong laser CO2kanggo macem-macem kebutuhan industri kanggo ngiringan operasi lan produksi para pelanggan.

Goldenlaser yakin manawa keahlian kanthi ganti kanthi cepet, para pelanggan kudu duwe teknologi laser sing paling canggih.

meja nglereni laser

Mesin laser CO2 Goldenlaser nutupi macem-macem panjaluk saka macem-macem bidang. Supaya sampeyan bisa nemokake mesin laser sing cocog karo sampeyan, kita klasifikasi produk laser dadi 5 kategori miturut kabutuhan lan kriteria produksi spesifik para pelanggan.

Seri CJG

Pemotong laser CO2 kanggo bahan format gedhe.

Jinis laser: Laser laser CO2 / laser kaca CO2
Tenaga laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt, 800 watt
Area kerja: Panjang 2000mm ~ 8000mm, Jembar 1300mm ~ 3500mm

Galvo Series

Kacepetan sistem laser CO2 kanthi kepala pindai Galvo

Jinis laser: Laser laser CO2 / laser kaca CO2
Tenaga laser: 80 ~ 600 watt
Area kerja: 900x450mm, 1600mmx1000mm, 1700x2000mm lan liya-liyane

Series sesanti

Pemotong laser CO2 kanthi sistem pangenalan kamera kanggo nglereni kontur

Jinis laser: Laser laser CO2 / laser RF RF
Tenaga laser: 100 watt, 150 watt
Area kerja: 1600x1000mm, 1600x1300mm, 1800x1000mm, 1900x1300mm, 3500x4000mm

Seri Mars

Mesin nglereni lan ngukir laser kanggo format nganti 1800 x 1000 mm

Jinis laser: Laser kaca CO2
Tenaga laser: 60 ~ 150 watt
Area kerja: 1300 x 900mm, 1400 x 900mm, 1600 x 1000mm, 1800 x 1000mm

LC350 / LC230

Nglereni laser lan ngrampungake label, adesif, materi reflektif, film transfer reflektif retro, kaset perekat siji / dobel ...

Jinis laser: Laser laser CO2
Tenaga laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt
Maks. jembaré nglereni 350mm / 13.7 ″
Maks. jembaré web 370mm / 14.5 "
Don’t worry if you’re still confusedCome to us for Laser System ConsultingWe help SMEs like yours every day!

Apa pinemu lan tips sing bisa dipikolehi nalika sampeyan ngupayakake pangowahan cara mesin anyar utawa investasi mesin laser?

Ora diraguhi, konsultasi sadurunge penjualan pancen penting kanggo sinau babagan kabutuhan tartamtu.

Kanthi keahlian operasional sing jero sajrone 20 taun kanggo ngembangake lan ngerteni teknologi laser lan aplikasi industri, konsultan bakal njawab pitakon lan menehi saran pangolahan sing cocog kanggo sampeyan lan perusahaan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
WhatsApp

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
DZ最全青青青伊人色综合久久视频在线,青青青伊人色综合久久在线视频,青青草原综合久久大伊人精品 久久伊人精品中文字幕有免费在线播放,久久伊人精品中文字幕有免费在线观看通俗易懂地掌握專業知識,並提供各種排行榜信息等。 <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>