<noframes id="ltp7x"><output id="ltp7x"><noframes id="ltp7x">
<dl id="ltp7x"></dl>
<video id="ltp7x"></video>
<dl id="ltp7x"><delect id="ltp7x"></delect></dl>
<video id="ltp7x"><delect id="ltp7x"></delect></video><dl id="ltp7x"></dl>
<dl id="ltp7x"><output id="ltp7x"></output></dl>
Laser Cutting Machine, Laser Engraving Machine, Galvo Laser Machine - Golden Laser

Mesin motong Laser CO2

Mesin motong Laser CO2

Goldenlaser, produsén ngarah sareng pamasok mesin laser, mendesain sareng ngawangun standar sareng motong laser laser khusus, ukiran sareng sistem panyiri pikeun rupa-rupa aplikasi.

Dimimitian ku rupa-rupa modél dasar, mesin laser anu tiasa diwangun sareng diadaptasi pikeun kabutuhan pamrosésan industri khusus pikeun kéngingkeun solusi pamrosésan laser anu optimal ogé pilihan ékspansi. Ngajalajah sababaraha aplikasipikeun mesin laser kami.

Portopolio produk Goldenlaser ngeunaan mesin laser CO2 diwangun ku mesin motong laser visi , mesin motong laser datar , mesin laser Galvosareng mesin motong laser . Goldenlaser ngagabungkeun téknologi laser terobosan kalayan keahlian aplikasi anu jero pikeun nyayogikeun kinerja anu unggul sareng total biaya anu langkung handap.

CJG Series

Kisaran Laser Flatbed CO2 dirancang pikeun ngolah éfisién pikeun bahan format ageung. Éta ngagaduhan mékanisme gantri XY anu stabil sareng mantep kalayan sistem drive dual pinion, nyayogikeun kaluaran kualitas anu mantep sareng konsistén, ogé kecepatan motong sareng akselerasi anu pangluhurna.

Jenis laser: Laser laser RF / laser kaca CO2
Kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt, 800 watt
Daérah damel: Panjang 2000mm ~ 8000mm, Lebar 1300mm ~ 3500mm

Galvo Series

Kisaran Laser Galvo Laser nganggo laser galvanometer kinerja tinggi sareng pengendali presisi kanggo nyayogikeun kecepatan olahan anu gancang sareng hasil anu saé pisan pikeun nyirian atanapi ngukir permukaan bahan, ogé motong sareng perforating bahan anu ipis pisan.

Jenis laser: Laser laser RF / laser kaca CO2
Kakuatan laser: 80 ~ 600 watt
Daérah damel: 900x450mm, 1600mmx1000mm, 1700x2000mm, 1600x1600mm, jsb.

Seri Visi

Visi Laser dikembangkeun khusus sareng dioptimalkeun kanggo motong lawon anu dicetak sareng tékstil, tujuanna ngahasilkeun hasil motong kontur kualitas luhur kalayan gancang. Dilengkepan téknologi kaméra canggih, kalebet nyeken langsung, nyeken tanda pendaptaran, sareng sistem kaméra sirah. Anjeun tiasa milih cara anu paling cocog pikeun jinis padamelan anjeun.

Jenis laser: Laser laser CO2 / laser RF RF
Kakuatan laser: 100 watt, 150 watt
Daérah damel: 1600x1000mm, 1600x1300mm,  1800x1000mm, 1900x1300mm, 3500x4000mm

LC350 / LC230

Pemotong paeh laser digital nawiskeun pemotongan inovatif sareng pemecahan solusi pikeun pembuatan langsung-waktos & jalan pondok sareng cocog pikeun ngarobih komponén akurasi tinggi tina bahan fleksibel kalebet labél, perekat dua sisi, kasét 3M, pilem, pilem reflektif, kasar bahan, jsb.

Jenis laser: Laser RF RF
Kakuatan laser: 150 watt, 300 watt, 600 watt
Max. lebar motong 350mm / 13.7 ″
Max. lébar wéb 370mm / 14.5 "

Mars Series

Kisaran Laser MARS nawiskeun solusi ékonomis pikeun motong sareng ukiran non-logam kalayan format dugi ka 1600 x 1000 mm. Éta tiasa dilengkepan ku sistem pangenal kaméra. Hulu tunggal, dua sirah sareng platform kerja anu beragam aya.

Jenis laser: Laser laser sagelas
Kakuatan laser: 60 ~ 150 watt
Daérah damel: 1300x900mm, 1400x900mm, 1600x1000mm, 1800x1000mm

Hoyong terang mesin mana anu pas pikeun anjeun?

Upami anjeun milari pemotong laser maka teu kedah milarian deui!

Kisaran unggulan kami diwangun pikeun nyocogkeun ampir sadaya aplikasi sareng urang tiasa nyayogikeun ampir unggal sarat naha éta produksi industri atanapi usaha alit. Anjeun bakal mendakan mesin laser kami anu kadua-henteu-aya ogé naha ngalaksanakeun rébuan bagian atanapi aplikasi bespoke hiji-hiji.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
WhatsApp

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
DZ最全青青青伊人色综合久久视频在线,青青青伊人色综合久久在线视频,青青草原综合久久大伊人精品 久久伊人精品中文字幕有免费在线播放,久久伊人精品中文字幕有免费在线观看通俗易懂地掌握專業知識,並提供各種排行榜信息等。 <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>